OPDRACHT >

ONTWIKKEL EEN CAMPAGNE OM NIEUWE CHAUFFEURS TE WERVEN

Nouwens Transport is een toonaangevende transporteur in Nederland. Het bedrijf houdt zich bezig met het op innovatieve en kwalitatief hoogwaardige manier vervoeren van vooral waardevolle goederen zoals farmaceutische producten. Door de grote aanvraag naar diensten van Nouwens Transport dreigde er bij het bedrijf een tekort te ontstaan aan goede nationale en internationale chauffeurs. Ons werd gevraagd om een originele campagne te ontwikkelen om nieuwe chauffeurs te werven. 

CREËER EEN COMMUNICATIECAMPAGNE MET EEN DOELGERICHTE FOLLOW-UP

Dé beste plek om nieuwe chauffeurs te bereiken is natuurlijk door de boodschap te communiceren via de trailers! Met herkenbare uitspraken van chauffeurs en de payoff ‘Nouwens ziet je zitten’ hebben we een sterk offensief ingezet. Vanzelfsprekend heb je dan ook nog een solide follow-up nodig om potentiële kandidaten over de streep te trekken.

Via de landingspagina werkenbijnouwens hebben we alle voordelen van een dienstverband bij Nouwens Transport toegelicht en tegelijkertijd gemeten hoe de campagne verliep. Met een opvallende social media campagne en nog diverse acties, zoals LED boarding bij NAC, is de campagne een groot succes geworden.

HET CHAUFFEURSBESTAND BIJ NOUWENS TRANSPORT IS BINNEN EN EEN KORTE TIJD GOED AANGEVULD. DAARDOOR KONDEN WE ONS AL SNEL RICHTEN OP SPECIFIEKE FUNCTIES ZOALS WEEKENDCHAUFFEURS