OPDRACHT >

CREËER EEN MANIER OM NIEUWE KLANTEN AAN TE TREKKEN EN MEER NAAMSBEKENDHEID TE VERKRIJGEN VOOR KENNIS TRANSPORT

Kennis transport is een van de meest toonaangevende transportbedrijven in Nederland. Het wil zijn naamsbekendheid vergroten en nieuwe klanten/leads binnenhalen. Samen met BITSER-expert Frans de groot zijn wij voor Kennis transport aan de slag gegaan om een BITSER-campagne te ontwikkelen, de identity van het bedrijf te profileren en nieuwe communicatiemiddelen uit te werken.

DIRECT MAILING THE BITSER WAY!

Met de kennis van Frans de Groot en de creativiteit van Nine hebben wij een unieke manier van direct mailing ontwikkeld. Iedere nieuwe lead of potentiële klant van Kennis Transport hebben we een pakketje gestuurd. Maar we gaven niet aan dat Kennis Transport de afzender was. In de pakketjes zat een cadeautje en dat leidde naar een landingspagina waar meer informatie over het bedrijf gevonden kon worden. Via deze weg hebben we talloze vrijblijvende gesprekken weten binnen te halen met nieuwe leads.

 
 
 
 

VIA DE DIRECT MAILING CAMPAGNE HEBBEN WE TALLOZE VRIJBLIJVENDE GESPREKKEN WETEN BINNEN TE HALEN MET NIEUWE LEADS VOOR KENNIS TRANSPORT. IN TOTAAL ZIJN ER ACHT NIEUWE LEADS KLANT GEWORDEN BIJ KENNIS TRANSPORT DOOR DE DIRECT MAILING CAMPAGNE EN DE DAARBIJ HORENDE FOLLOW-UP.