Spring naar content

9CA.nl » Work » GGD West-Brabant » Wervingscampagne

GGD West-Brabant /// Wervingscampagne

Het brede palet van de GGD en de werkzaamheden met overstijgende samenwerking in de regio zijn divers. Maar waar vind je dan de juiste artsen voor dit brede palet? Met deze vraag klopte GGD West-Brabant bij 9|CA aan.

Met alle input die we vanuit GGD West-Brabant hebben verkregen, zijn we aan de slag gegaan met de basis van de campagne:
het communicatieconcept. De slogan “Your career starts here!”
is alleszeggend en vormt de kern van de campagne.

 

Om de campagne persoonlijk te houden, hebben we ervoor gekozen om echte artsen te fotograferen. Aanvullend hierop zijn een viertal vacatures geïllustreerd en voorzien van een sprekende slogan die de kern van de functie omschrijft. De combinatie van de persoonlijke fotografie en de opvallende illustraties maken deze campagne onderscheidend.   

Wat zegt de GGD zelf over de wervingscampagne die wij hebben mogen uitvoeren?

“Samen met NINE ontwikkelden en voerden we een jaar lang campagne. Met eigen artsen als aansprekende boegbeelden die hun eigen netwerk hebben ingezet. Aangevuld met een video, social- en adcampagne via Linked-In. In alles komt naar voren waarom werken bij de GGD zo leuk is. Samen hebben we de juiste doelgroep gevonden en verbinding gemaakt, waarna een kijkje in de keuken kon worden genomen tijdens een meeloopdag. Oriënterende artsen beoordeelden de meeloopdagen GGD West-Brabant met ruim vier (uit 5) sterren! Dit alles bij elkaar blijkt een goede formule”.

 

 

 

So-What-Can-We-Do-For-You-White