Spring naar content

9CA.nl » Work » Rockaseller » Identity & Communicatiestijl

Rockaseller /// Identity & Communicatiestijl

Voor de start-up Rockaseller heeft 9|CA een de naam, identity en communicatiestijl bedacht en ontworpen. Rockaseller builds, boosts and sells your beer brands as if they were their own. We hebben een eigen en unieke stijl gecreëerd waarmee Rockaseller zich kan onderscheiden.

Rockaseller heeft een unieke aanpak en wil dus ook graag zelf op een unieke manier communiceren. Het agentschap voor bieren gaat verder dan de concurrerende agentschappen doordat ze een doordachte 360 aanpak hebben waarbij ook de marketing en e-commerce wordt meegenomen.

Van het bouwen van een fan base tot de online verkoop. Let’s pump up the volume! Rockaseller heeft een unieke samenstelling van kennis in de markt en communiceert deze dus ook op een unieke wijze. Rockaseller is engaging your fan base for brand calls any time, anywhere! On trade, off trade, digital marketing, fesitivals/events en E-commerce.

Het bouwen van merken is een van de specialisaties van 9|CA. Wil je eens over je bedrijf praten om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen, neem dan gerust contact op. We will boost your sellabillity.

So-What-Can-We-Do-For-You-White