Spring naar content

9CA.nl » Cases » Villa Kakelbont » identity, communicatiestijl & website

Villa Kakelbont /// identity, communicatiestijl & website

Villa Kakelbont kinderopvang verzorgt sinds 2000 professionele kinderopvang aan kinderen in de leeftijd van zes weken tot en met twaalf jaar. Optimaal ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving is waar Villa Kakelbont mede voor staat. Afgelopen periode heeft de focus gelegen op de ontwikkeling van de organisatie, waardoor de communicatie op de plank bleef liggen. Wij zijn ingeschakeld om hier verandering in te brengen en  hebben een communicatiestijl ontwikkeld die vernieuwend is én waarin de energie van de organisatie terug komt.  

Nu de nieuwe communicatiestijl een feit was, vonden wij de bestaande identity niet passend. Om een mooi geheel te krijgen hebben we het logo daarom vernieuwd, waarbij we het icoon intact hebben gelaten om een punt van herkenning te creëren.

De nieuwe identity en communicatiestijl zijn doorgevoerd in diverse communicatiemiddelen, maar zie je ook terug op de bedrijfskleding, bags en signage. 

De website is het visitekaartje van Villa Kakelbont en kon uiteraard niet achterblijven. We hebben de nieuwe identity en communicatiestijl doorvertaald naar een sprekend, fris webdesign. De energieke beelden komen hierin terug. Op de homepage draait een vrolijke film die er voor zorgt dat de bezoeker wordt getriggerd om verder te scrollen. 

Group 7