Spring naar content

9CA.nl » Work » Allsetra » identity, communicatiestijl & website

Allsetra /// identity, communicatiestijl & website

Met hun uiterst betrouwbare beveiligingssystemen, 24/7 monitoring en eigen alarmcentrale tilt Allsetra diefstalbeveiliging tot next level. Wij hebben de nieuwe identity, communicatiestijl en website van Allsetra ook naar dit niveau gebracht. Er was behoefte aan een sterk, energiek en vernieuwend communicatieconcept waarmee Allsetra zichzelf kon laten zien. Een concept wat aansluit op de organisatie. 

De krachtige communicatiestijl vroeg om een nieuwe identity, waarbij is gekozen voor fonts en kleuren die naadloos aansluiten op het geheel. Vanuit het communicatieconcept hebben we diverse communicatiemiddelen ontwikkeld, zoals briefpapier, brochure, flyers en de template voor de bedrijfspresentatie. 

Om ook social in lijn te brengen met het geheel hebben we diverse social posts ontworpen. Een juiste toepassing van de identity en communicatiestijl is een must, waarbij het belangrijk is dat dit eenvoudig is te realiseren. We hebben Allsetra daarom voorzien van social templates en een identity manual.  

De website is het visitekaartje van Allsetra en hebben we voorzien van een sterk en fris webdesign. De beelden passen in het geheel en door het toepassen van bewegende elementen krijg je een vernieuwende, stoere website.

So-What-Can-We-Do-For-You-White