Spring naar content

9CA.nl » Work » Het Badhuys » Rebranding

Het Badhuys /// Rebranding

Wanneer een klant zichzelf blijft vernieuwen en next level gaat, kan de huisstijl, communicatie en website niet achter blijven. Het Badhuys is met zijn producten en projecten door de jaren heen naar een hoger niveau gegaan, dus hebben wij de gehele communicatie hierop aangepast.

De website hetbadhuys.nl heeft een compleet nieuw ontwerp gekregen dat past bij de hoogwaardige projecten die Het Badhuys creëert. ‘Waar creativiteit en maatwerk samenkomen’ is een van de kreten van Het Badhuys, maar die zeker ook bij ons zou passen. Het ontwerp heeft 9|CA verzorgd en het stuk development is door partner Pageking opgepakt. 

Het gemiddelde woonmagazine staat vol met de mooiste interieurs, van woonkamers, keukens, slaapkamers tot badkamers. Helaas ontbreekt vrijwel overal de mens of het menselijke. Daarom communiceren we met Het Badhuys ook het gevoel. Het is tenslotte de plek waar je lekker tot rust kunt komen.

Op de huidige krappe arbeidsmarkt is een andere kijk op het werven van personeel hard nodig. Vandaar dat we deze opvallende wervingscampagne hebben gerealiseerd met customized films voor elke functie.

So-What-Can-We-Do-For-You-White