Spring naar content

9CA.nl » Work » Yuki » Brand Awareness campagne

Yuki /// Brand Awareness campagne

 

Yuki, onderdeel van VISMA, is ervan overtuigd dat boekhouden slimmer, eenvoudiger en leuker kan. Alles wat je nodig hebt biedt Yuki binnen één online platform. Hiermee heb je volledige controle over jouw financiële administratie. 

Yuki heeft ons gevraagd een Brand awareness campagne te ontwikkelen waarmee bovenstaande wordt uitgedragen en waarmee Yuki meer zichtbaar wordt. Hierbij is het belangrijk dat de campagne een hippe, vrolijke, professionele uitstraling heeft. 

 

 

 

We zijn aan de slag gegaan met sterke quotes die aansluiten bij Yuki. Om de uitdaging van het lezen en de link met boekhouding te leggen zijn de quotes een combinatie van letters en cijfers. De slogan “Let your numbers do the talking” komt als herkenbaarheid onder elke quote terug. Op deze manier wordt een link gemaakt naar de data in de financiële administratie.
De gekleurde elementen zorgen voor een vrolijk, opvallend en professioneel geheel. De campagne is onder andere ingezet op social, google display advertising en diverse LED schermen langs de snelweg, bij tankstations en in de steden.

Wil je dat jouw bedrijf ook gezien wordt? Neem dan contact met ons op.

 

Group 7