Spring naar content

9CA.nl » Work » Amphia » Communicatieconcept

Amphia /// Communicatieconcept

Het Amphia Ziekenhuis Breda is een ontzettend leuke en uitdagende organisatie. Met de sluiting van locatie Langendijk komt het ziekenhuis straks op één locatie, aan de Molengracht. 9|CA is gevraagd om voor Amphia het communicatieconcept te bedenken en te ontwikkelen dat vervolgens ook inzetbaar is rondom de aankomende events. Met het communicatieconcept ‘Er is maar één Amphia’ hebben we het verhaal van Amphia voor de professionals, de oud-medewerkers, de patiënten en de omwonenden samengebracht.

Er is maar één Amphia! We hebben het concept, de social campagne, de fysieke campagne en de website www.erismaareenamphia.nl gerealiseerd. De gehele communicatie rondom de sluiting van lokatie Langendijk en de officiële opening van Amphia is in handen van 9|CA.

Voor de fotografie hebben we samengewerkt met fotograaf Nick Franken. Om de website te realiseren hebben we samengewerkt met Pageking. De reünie en relatiebijeenkomst wordt door Suustival georganiseerd. Het afscheid van locatie Langendijk wordt door Suustival i.s.m. Live Impact Eventmarketing verzorgd. De officiële opening van het nieuwe Amphia op locatie Molengracht is in handen van Live Impact Eventmarketing.

So-What-Can-We-Do-For-You-White