Spring naar content

9CA.nl » Work » Asselbergs & Klinkhamer » Identity & communicatie upgrade

Asselbergs & Klinkhamer /// Identity & communicatie upgrade

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten wil op een manier communiceren die bij de ambities van het kantoor past. Het is een gezond en aantrekkelijk kantoor en een vooruitstrevende werkgever met een batterij aan specialisten.

9|CA heeft de hele communicatie aangepakt, zowel intern als extern. De basis is een re-design van de identity en de website met daarbij een opvallende campagne voor diverse media. De communicatie is nu ondersteund door de payoff ‘Niet zomaar een advocaat’. De klant, het kantoor en de individuele advocaten van Asselbergs & Klinkhamer worden op deze manier bij elkaar gebracht.

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten is een voorbeeld van een klant die proactief bezig is met zijn communicatie. Asselbergs wil zichtbaar zijn en dat doen ze met succes. Zo adverteert Asselbergs & Klinkhamer in diverse bladen, verzorgen ze een tweewekelijkse column in de Bode en rijden er twee gepersonaliseerde bussen rond in de regio. Naast het ontwerpen van deze uitingen, hebben we een campagne voor op NU.NL vormgegeven. Deze campagne is gericht op letselschade, de grootste sectie van Asselbergs & Klinkhamer Advocaten.  

So-What-Can-We-Do-For-You-White