Spring naar content

9CA.nl » Work » AB Inbev » Online Live Event

AB Inbev /// Online Live Event

Bij een sales kick-off gaat het om belangrijke bedrijfsinformatie die met relaties wordt gedeeld. De ontwikkelingen van het afgelopen jaar komen aan bod, specifieke onderwerpen worden uitgelicht en de toekomstvisie wordt gepresenteerd. Dit in combinatie met de nodige cijfers maakt dat een sales kick-off als langdradig kan worden ervaren. Terwijl je juist wil dat de informatie blijft hangen!

AB-Inbev wilde het anders gaan aanpakken. Het bedrijf heeft ons jaren geleden gevraagd een onderscheidende sales kick-off te organiseren. Inmiddels hebben we voor AB-Inbev meerdere events georganiseerd voor Nederland, Benelux, Benefralux en BU North. En hoe! In de loop der jaren heeft het event zo’n vorm aangenomen dat iedereen erbij WIL zijn.

Helaas was het in 2021 niet mogelijk om met alle medewerkers een event op locatie te houden. Daarom is een light variant in het leven geroepen in de vorm van een online live show. Samen met Fijnevent & AB Inbev hebben we ‘The Big Beer Show’ bedacht. De vele positieve reacties liegen er niet om: ook dit event is meer dan geslaagd!

Wij kunnen ook voor jou een event organiseren dat een blijvende indruk maakt. Doordat jullie relaties enthousiast zijn blijft de dag en de gepresenteerde informatie hangen. Op deze manier haal je het meeste rendement uit het event en zorg je ervoor dat iedereen uitkijkt naar de volgende editie. Wij bedenken het concept rondom het event en zorgen samen met onze partners voor de invulling. Van de ‘save the date’ tot en met de aankleding en uitvoering. Wij regelen het. Zo kan jij je bezig houden met de dingen waar jij goed in bent.

So-What-Can-We-Do-For-You-White