Spring naar content

9CA.nl » Cases » Allure » 3D Mailing

Allure /// 3D Mailing

Allure Real Estate is een vastgoedmakelaar in en rondom Kalmthout-Heide, Essen en Brasschaat en staat bekend om haar professionaliteit bij wie je van begin tot eind in betrouwbare handen bent. Achter het advies van de medewerkers van Allure staan jaren ervaring, een met zorg opgebouwd netwerk en een uitgebreid klantenbestand.

 

Vaak wordt gedacht dat Allure enkel villa’s in het hogere segment verkoopt. Niets is minder waar, aangezien ze alle type woningen en appartementen met evenveel enthousiasme verkopen.
Allure spreekt een heldere taal en houdt van een no-nonsense aanpak. Aan ons werd gevraagd naar een passende manier om meer panden in de verkoop te krijgen.

Wij hebben een creatieve mailing ontworpen en voorzien van een sterke quote en een persoonlijke foto. Het materiaal en drukwerk van de mailing is van hoge kwaliteit, precies wat je mag verwachten van Allure Real Estate. Aangezien het aanbod van het aantal panden sinds de verspreiding van de mailing is gestegen, mogen we deze een succes noemen.

 

 

 

 

 

 

Group 7