OPDRACHT >

ONTWIKKEL EEN CAMPAGNE OM NIEUWE CHAUFFEURS TE WERVEN

Nouwens Transport is een toonaangevende transporteur in Nederland. Het bedrijf houdt zich bezig met het op innovatieve en kwalitatief hoogwaardige manier vervoeren van voornamelijk waardevolle goederen en farmaceutische producten. Door de grote aanvraag naar diensten van Nouwens Transport dreigde een tekort te ontstaan aan goede nationaal en internationale chauffeurs.

CREËER EEN COMMUNICATIE CAMPAGNE MET EEN DOELGERICHTE ‘FOLLOW UP’

Om nieuwe chauffeurs te bereiken hebben we dé beste plek gekozen om de boodschap te communiceren, namelijk op de trailers. Met quotes die chauffeurs aanspreken en de payoff ‘Nouwens ziet je zitten’ hebben we een sterk offensief ingezet. Naast een hele krachtige campagne heb je natuurlijk een solide ‘follow up’ nodig om potentiële nieuwe chauffeurs over de streep te trekken.

Via de landingspagina ‘werkenbijnouwens‘ hebben we alle voordelen van een dienstverband bij  Nouwens Transport toegelicht en tegelijkertijd gemeten hoe de campagne verliep. Met een opvallende social media campagne en nog diverse acties , zoals led borden bij NAC tijdens wedstrijden, is de campagne een groot succes.

HET CHAUFFEURS BESTAND BIJ NOUWENS TRANSPORT IS GOED AANGEVULD WAARDOOR WE ONS NU KUNNEN GAAN RICHTEN OP SPECIFIEKE FUNCTIES ZOALS WEEKEND CHAUFFEURS